Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
ca

Preguntes més freqüents sobre l'avortament

Vostè pot tenir moltes preguntes que ens complau respondre quan truqui o visita la clínica. A continuació responem a algunes qüestions que ens pregunten més freqüentment:

Quant costa un avortament a Barcelona?

Els preus oscil·len entre 340€ i 1.850€, depenent de la seva situació. Consulta aquí els nostres preus per avortament a Barcelona.


Què tan confidencial és el servei?

Molt. Entenem la necessitat de confidencialitat i tenim el deure legal de protegir la seva privacitat. Mantenim tota la informació segura i només vostè pot autoritzar si es la donem a una altra persona que vostè prèviament autoritzi.

Per què he de donar les meves dades personals?

Recopilem la informació mínima necessària per poder atendre a la seva sol·licitud d'avortament amb seguretat i de forma legal. Protegim tota la informació que ens proporciona i la fem servir per poder brindar-li la millor atenció possible d'acord a les seves necessitats.

Pot la meva parella quedar-se amb mi?

La seva parella o acompanyant pot venir amb vostè i l'esperarà sempre a la sala d'espera on vostè es trobarà amb ell en cada etapa de la seva consulta o tractament. Necessitem protegir la privacitat de les pacients i, per això, els acompanyants no poden estar amb vostè ni durant la cirurgia o recuperació ja que hi ha altres persones en l'àrea de pacients.

Què passa si canvio d'opinió?

Vostè pot canviar d'opinió en qualsevol moment - volem que estigui totalment segura. Truqui al 00 34 93 4529931 per cancel·lar o reprogramar la seva cita perquè si cita no sigui desaprofitada i puguem atendre a una altra persona. També pot trucar si desitja i reservar cita perquè l'assessorem sobre les diferents opcions d'embaràs.

L'avortament afectarà la meva capacitat de quedar-me embarassada en el futur?

Si el seu tractament no ha tingut complicacions, no causarà cap problema per a futurs embarassos. No hi ha cap connexió provada entre un avortament i la futura fertilitat, embaràs ectòpic o altres complicacions de l'embaràs. Utilitzem informació basada en l'evidència per proporcionar-li tota la informació necessària per prendre la decisió que és més adequada per a vostè. Un professional de la salut li explicarà tots els riscos coneguts i les complicacions de l'mètode que vostè hagi triat.

¿Tenir un avortament augmenta la meva probabilitat de contraure càncer de mama?

No, no hi ha cap relació comprovada entre el càncer de mama i l'avortament.

He de veure l'ecografia?

Ens assegurem que no veurà cap imatge a menys que vulgui fer-ho.

Sobre el tractament

Quins són els riscos?

El procediment de l'avortament és molt segur, especialment en les primeres setmanes d'embaràs. No és el mateix un avortament de menys de 10 setmanes en una pacient sense cap factor de risc que un avortament d'una pacient que té 20-22 setmanes amb múltiples cesàries i malalties concomitants. Li podem dir que l'índex de complicacions és menys al de quan es retira un queixal. Cap procediment clínic està exempt de risc i se li expliquen tots en detall abans del procediment.

Quin és el millor mètode per avortar?

El millor mètode per avortar depèn de les setmanes que tingui, els resultats de la seva avaluació mèdica i la seva preferència. El tipus de procediment per avortar que li recomanarem estarà basat en la nostra opinió clínica i la nostra guia de bones pràctiques. Conversarem de tot això amb vostè abans del tractament.

Avortar fa mal?

Això depèn del tipus d'avortament que triï i del seu propi límit de tolerància al dolor. Li farem el mes còmode possible.

Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb anestèsia boja: Vostè sentirà còlics similars al dolor d'una regla forta. Li donarem unes pastilles per alleujar el dolor i li injectarem una anestèsia local al coll de l'úter.

Aspiració fins a les 12 o 14 setmanes amb sedació: vostè està adormida lleugerament i no sent dolor ni molèsties. Se li administra la sedació a través d'una via que el col·loquen al braç.

Dilatació i evacuació de 15 a 22 setmanes amb sedació: No sentirà res perquè vostè estarà adormida i no sentirà cap dolor durant el procediment.

Avortament farmacològic fins a 9 setmanes: Vostè sentirà un dolor més fort al d'una regla normal. Li donarem unes pastilles analgèsiques que contenen paracetamol amb codeïna i si amb això no aconsegueix controla el dolor li donarem una recepta de Nolotil en ampolles.

El fetus sent alguna cosa?

Els treballs d'investigació actuals demostren que els sentits del fetus no es desenvolupen prou com per sentir dolor abans de les 28 setmanes de gestació.

Després del procediment

Com em sentiré després de l'avortament?

La recuperació després d'un avortament sense complicacions és en general bastant ràpid. La majoria de dones se senten alleujades després del procediment, però algunes poden sentir-se tristos o culpables. Pot trucar-nos al 0034 452 99 30 per fer una cita amb el nostre personal de psicologia i assessorament post avortament si sent la necessitat de parlar. Aquest és un servei gratuït per a dones quese senten malament i que han estat tractades amb Centre Mèdic Aragó.

Quant sagnat tindré després?

La majoria de les dones sagnen durant 1-2 setmanes. Recomanem que usi compreses durant aquest temps. El sagnat és com un període normal o menys (pot haver alguns petits coàguls de sang). Hi pot haver taques fins al proper període. Després de l'avortament quirúrgic, algunes dones no experimenten sagnat fins al proper període.

Si el seu sagnat és tan abundant que amara 2 o més compreses per hora durant 2 hores seguides, poseu-vos en contacte amb la clínica en la línia d'atenció al pacient 0034 934.529.930 per obtenir assessorament urgent.

Puc utilitzar tampons?

Utilitza tovalloles sanitàries d'1 a 2 setmanes després del tractament. Els tampons es poden usar per al seu pròxim període menstrual.

Necessitaré temps de baixa?

La majoria de les dones tornen a la seva rutina normal en un dia o 2. Es recomana fer les seves activitats normals, no el repòs absolut. Pot estar per casa, o passejar per afavorir les secrecions cap avall.

Quan puc tenir relacions sexuals?

Eviteu el sexe durant 1 setmana i recordi que pot quedar-se embarassada gairebé immediatament després de l'avortament. 

Telèfon de contacte clínica Barcelona

Barcelona
936559752

Horari d'atenció clinica Barcelona

Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com