Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
ca
L'avortament instrumental utilitza el mètode de dilatació i aspiració.

Avortament Quirúrgic a Barcelona

Avortament per aspiració a Barcelona

L'avortament quirúrgic implica una operació menor ambulatòria, és a dir el mateix dia pot tornar a casa. Hi ha dos tipus d'avortament quirúrgic:

 1. L'aspiració que es pot realitzar amb anestèsia local o amb sedació
  • Retira l'embaràs per succió suau.
  • Fins a les 14 setmanes es pot realitzar amb anestèsia local, que permet un temps de recuperació més curt i pot abandonar la clínica abans i conduir el mateix dia.
  • Si ho prefereix es pot realitzar el procediment amb sedació (relaxada i somnolenta, sense dolor).
  • Temps d'estada total a la clínica: 2 hores. Temps quirúrgic: 5-7 minuts
 2. Dilatació i evacuació - Entre 15 i 22 setmanes d'embaràs.
  • Realitzat sempre amb sedació.
  • Es retira l'embaràs mitjançant l'ús de pinces ginecològiques estretes a través del coll de l'úter.
  • Necessités preparació cervical el dia del procediment o possiblement el dia anterior.
  • Temps d'estada total a la clínica: 4-5 hores. Temps quirúrgic: 12-15 minuts.

Raspat per aspiració

Planegi estar a la clínica d'1,30 - 2 hores

L'aspiració utilitza una succió suau per retirar l'embaràs i dura entre 5-7 minuts des del principi fins al final. Després, la pacient necessita descansar a l'àrea de recuperació durant 30-45 minuts.

El metge examinarà l'orientació del seu úter i li col·locarà un espècul a la vagina per poder fer una neteja de la zona. El metge injectarà uns punts d'anestèsia local al coll de l'úter per adormir la zona. El metge dilatarà suaument el coll de l'úter utilitzant unes varetes fines anomenades dilatadors (si cal) fins a poder inserir una cànula de plàstic, totalment estèril, a través del coll de l'úter per a realitzar l'aspiració. Vostè sentirà com una regla forta però curta, ja que el procediment dura entre 5 i 7 minuts.

Després del procediment, la infermera l'ajudarà a incorporar-se i l'acompanyarà cap a la seva habitació, on serà supervisada per personal especialment entrenat fins que estiguin satisfets amb la seva recuperació.

Dilatació i evacuació

Pensi que estarà a la clínica de Barcelona entre 4-6 hores.

Aquest mètode utilitza instruments i succió per retirar l'embaràs mentre està sedada. A més del procediment descrit a continuació pot ser que necessiti preparació cervical el mateix dia de la cirurgia o el dia anterior.

El nostre personal d'infermeria la portarà a l'àrea de pacients on li mostrarà la seva habitació. Se li demanarà que es canviï a una bata i li prengués les dades necessàries i infermeria. El seu metge anestesista es reunirà amb vostè i respondrà totes les preguntes mentre li col·loca una via al braç. Un cop col·locada, la infermera l'acompanyarà a quiròfan. La sedació s'administra a través de la via per fer-li dormir.

Un cop adormida, les seves cames es col·locaran en posició ginecològica i el metge examinarà el seu úter i inserirà el espècul per poder fer una neteja de la zona amb iode. Després dilatarà suaument el coll de l'úter amb unes varetes primes anomenades dilatadors. L'embaràs es retirarà mitjançant una pinça estreta passi a través del coll de l'úter (cèrvix).

A continuació, s'introduirà un tub de plàstic estèril a través del coll uterí i s'aspirarà suaument per completar l'evacuació. No sentirà cap tipus de dolor durant el procediment, que trigarà entre 15-17 minuts de principi a fi. Es despertarà a la àrea de recuperació i estarà en observació entre 3 i 4 hores abans de tornar a casa.

Telèfon de contacte clínica Barcelona

Barcelona
936559752

Horari d'atenció clinica Barcelona

Dilluns a Divendres
8:00 AM - 9:00 PM 
Dissabtes
9:00 AM - 2:00 PM

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com

Contacte

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible: citas@centromedicoaragon.com